Βασικό αντικείμενο της ΒΙ.ΕΛ.ΘΑ. είναι η παραγωγή ελαιολάδου του “Καρδιόφιλου”, και του «Χρυσόλαδου». Τα χαρακτηριστικά του ελαιολάδου που παράγουμε είναι λεπτόρρευστο και με κίτρινο (χρυσαφί) χρώμα. Όπως θα δείτε και σε άλλο λείμμα της ιστοσελίδας μας τα χαρακτηριστικά αυτά οφείλονται στην ποικιλία από την οποία παράγεται το ελαιόλαδο μας.

Η σύνθεση αυτή κάνει το ελαιόλαδο μας να μην παγώνει όταν μπει στο ψυγείο.

Το «Καρδιόφιλο» είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από βιολογικά καλλιεργούμενους ελαιώνες. Επειδή προέρχεται από δέντρα που δεν καλλιεργούνται εντατικά έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά (έχει μεγαλύτερο ιξώδες) γεγονός που το κάνει να φαίνεται θολό δείχνοντας έτσι την πυκνότητα των συστατικών του. Κυκλοφορεί σε συσκευασία μπουκαλιών τύπου μαράσκα των 250ml, 500ml, 750ml, σε ανοξείδωτα δοχεία των 250ml, 500ml, 750ml, και σε ανοξείδωτα δοχεία των 3000 και 5000 ml.

Το «Χρυσόλαδο» είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από καλλιεργούμενους ελαιώνες συμβατικής καλλιέργειας. Κυκλοφορεί σε συσκευασία μπουκαλιών τύπου μαράσκα των 250ml, 500ml, 750ml, σε ανοξείδωταδοχεία των 250ml, 500ml, 750ml, και σε ανοξείδωτα δοχεία των 3lt και 5lt.

Scroll to Top